A fost găsit trupul fetiţei de trei ani care se afla în maşina căzută în Dunăre

Data publicării:
dunare23

Trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani care se afla în maşina ce a plonjat în Dunăre, în urmă cu o săptămână, a fost găsit de pescari, care au alertat autorităţile. Urmează să i se facă autopsia la Moldova Nouă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro că, trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani care se afla în maşina implicată în accidentul de la Dunăre, a fost găsit în zona localităţii Liborajdea, notează News.ro.

”A fost găsit şi trupul fetiţei de trei ani, în zona localităţii Liborajdea din judeţul Caraş- Severin, pe malul românesc al Dunării, la aproximativ zece kilometri de locul accidentului”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Trupul a fost găsit de pescari care au alertat autorităţile. 

Poliţişii fac cercetarea la faţa locului şi tot acolo au sosit şi membrii familiei implicate în accident.

Trupul neînsufleţit al copilei va fi dus la morga spitalului Moldova Noua, unde i se va face autopsia şi unde va fi identificată oficial. Apoi, familia o va putea înmormânta creştineşte.

Ceilalţi doi membri ai familei, tatăl şi fratele fetiţei, sunt încă de negăsit. Mama a fost găsită săptămâna aceasta, pe malul sârbesc al Dunării, iar autorităţile din ţara vecină au înmormantat-o, după ce i-au făcut autopsia. Acum familia a solicitat exhumarea.

Sâmbăta trecută, un grav accident rutier a avut loc în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin. O maşină în care se afla şoferul şi o familie: mama, tatăl, fiul de 22 de ani şi fiica de doar trei ani, a plonjat în Dunare. Şoferul a reuşit să se salveze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri