A schimbat 1.200 de euro, a primit 50.000 de lei în plus

Data publicării:
schimb euro politie hd
Foto: IPJ Hunedoara

O tânără din judeţul Hunedoara a predat Poliţiei aproape 50.000 de lei pe care i-a primit în plus la o casă de schimb valutar unde a schimbat 1.200 de euro. Casiera i-a dat, din greşeală, echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro, potrivit News.ro.

schimb euro politie hd
Foto: IPJ Hunedoara

Joi după-amiază, la sediul Poliţiei Petroşani a venit o femeie de 45 de ani, angajată a unei case de schimb valutar din Petroşani, care a reclamat că la locul său de muncă s-a prezentat o tânără care a solicitat schimbarea în lei a sumei de 1.200 de euro. Casiera a schimbat valuta, însă, din greşeală, i-a dat tinerei echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În urma sesizării, poliţiştii au început o serie de verificări, însă, la scurt timp, la sediul Poliţiei a venit o tânără de 22 de ani din oraşul Aninoasa, împreună cu un prieten, care a restituit întreaga diferenţă de bani pe care a primit-o în plus, dintr-o eroare a angajatei casei de schimb valutar. Tânăra a precizat că, după ce a ajuns acasă, a constat că suma primită pentru convertirea valutei era mult mai mare decât i se cuvenea, motiv pentru care a revenit la Petroşani, solicitând poliţiştilor că restituie casierei diferenţa de bani, respectiv 48.816 lei”, se arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri