Abonații RCS & RDS pot plăti acum facturile în magazinele partenere Mobile-Distribution semnalizate cu sigla „un-doi Centru de plăţi"

Data publicării:
un doi final

Ca urmare a acestui acord, abonaţii RCS & RDS îşi vor putea plăti facturile prin intermediul terminalelor „un-doi Centru de plăţi” amplasate în cele aproximativ 7.000 de magazine de proximitate partenere Mobile Distribution din întreaga ţară.

„Noul serviciu este unul simplu şi rapid. Astfel, clienţii trebuie să se prezinte cu factura sau doar cu codul de client în cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plăţi’. Plata se efectuează în numerar, clientul primind o chitanţă pe care sunt specificate toate detaliile tranzacţiei”, a declarat Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.

Potrivit afirmaţiilor sale, prin plata facturilor la magazinele de proximitate partenere Mobile Distribution clienţii câştigă timp preţios, fiind posibilă plata către mai mulţi furnizori de utilităţi, în acelaşi loc, fără costuri suplimentare. În plus, aceştia beneficiază de încă un avantaj, acela de a-şi efectua cumpărăturile şi achita facturile de utilităţi simultan.

Parteneriatul cu RCS & RDS marchează intrarea Mobile Distribution pe segmentul plăţilor aferente serviciilor de televiziune, internet şi telefonie mobilă, devenind al şaselea partener naţional pentru care se încasează facturi prin intermediul noului serviciu un-doi Centru de plăţi”.

„Parteneriatul cu RCS & RDS arată dorinţa Mobile-Distribution de a oferi consumatorilor o gamă variată de plăţi şi o alternativă care corespunde nevoilor acestora datorită siguranţei, dimensiunii reţelei şi orarului prelungit al magazinelor partenere”, a mai afirmat Călin Chira.

“De-a lungul timpului le-am oferit clienţilor o gamă variată de modalităţi de plată şi o reţea extinsă de puncte pentru achitarea facturii. Astfel, prin semnarea parteneriatului cu Mobile-Distribution, extindem metodele existente şi continuăm să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu soluţii rapide, flexibile şi moderne de plată a facturii”, a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Reprezentantul Mobile-Distribution a subliniat, de asemenea, că serviciul pe care îl reprezintă îşi propune mărirea numărului de parteneriate cu furnizorii de utilităţi cu acoperire naţională şi regională oferind partenerilor şi clienţilor un pachet de servicii complet. În plus, prin investițiile planificate, serviciul va putea fi oferit către aproximativ 15.000 de comercianți parteneri, atingând un număr de 18.000 - 20.000 de puncte de vânzare sub brandul „un-doi Centru de plăți”.

„Odată cu introducerea noului serviciu, cifrele de afaceri ale magazinelor partenere au crescut datorită faptului că au reuşit să acopere un spectru mai larg din nevoile cosumatorilor. De asemenea, traficul în magazine s-a majorat, numărul clienţilor noi a crescut iar cei deja existenţi au fost fidelizaţi. Semnalizarea brandului „un-doi Centru de plăți” cu materialele de mercantizare specifice a contribuit, de asemenea, la creşterea serviciului”, a încheiat Directorul de Vânzări al Mobile Distribution.

Despre Mobile Distribution

Mobile Distribution a dezvoltat activitatea de distribuţie a cartelelor prepaid începând cu anul 2005, iar în scurt timp, compania a devenit cel mai important furnizor la nivel naţional în domeniul distribuţiei produselor prepaid ale tuturor operatorilor de telefonie mobilă.

Compania este lider pe piaţa produselor prepaid, în 2013 înregistrând o cifră de afaceri de 44,3 milioane de euro. Oferta Mobile Distribution a fost completată în 2014 cu lansarea centrului de încasări facturi „un-doi Centru de plăţi”, care vine în sprijinul satisfacerii nevoilor şi aşteptărilor clienţilor.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia și Cehia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deține singura televiziune de știri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri