ACCIDENT AVIATIC. Medicii Valentin Calu și Cătălin Pivniceru au ajuns în București

Data publicării:
medic externat

Actualizare 12:25: Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru au ajuns în Bucureşti. Ei au fost aduşi cu o aeronavă donată SMURD de omul de afaceri Ion Ţiriac. Cei doi au fost însoţiti la bordul aparatului de un medic şi o asistentă de la Cluj.


Actualizare 8:45: Medicii Valentin Calu și Cătălin Pivniceru au fost externați de la Spitalul Județean din Cluj-Napoca.

Ei vor fi transportaţi în Capitală cu aeronava donată SMURD de omul de afaceri Ion Ţiriac.


Răzvan Petrescu va răspunde astăzi întrebărilor procurorilor clujeni. Audierea va avea loc la spital, deoarece copilotul nu se poate deplasa. El a suferit deja trei intervenții chirurgicale şi, cel mai probabil, va fi operat din nou în cursul acestei săptămâni.

La două săptămâni de la producerea tragediei, medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru vor fi preluaţi în cursul acestei zile de un avion sanitar, de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, şi transportaţi spre Bucureşti.

Externarea celor doi vine după ce, ieri, a plecat acasă şi medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş. El a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24, în care a povestit ce s-a întâmplat înainte și după prăbușirea avionului.

Adrian Iovan şi Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri