Accident cu doi morți, provocat de un tânăr de 19 ani. Impact cu o cisternă încărcată cu 10 tone de azot 

Data publicării:
POLITIE CRIMA

Două persoane au decedat şi una este rănită după ce o cisternă încărcată cu 10 tone de azot şi două autoturisme s-au ciocnit, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional 2 A, între Urziceni și Slobozia, în dreptul localității Sărățeni, din judeţul Ialomiţa, relatează News.ro.

Poliţiştii anunţă că nu sunt scurgeri din cisternă, dar traficul între localităţile Sărăţeni şi Munteni-Buzău a fost pentru câteva ore complet blocat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Andreea Loghin, a precizat că accidentul a fost provocat de către un tânăr de 19 ani, care, nu se ştie încă din ce motiv, a pătruns pe contrasens şi a lovit cisterna. Al doilea autoturism nu a putut evita impactul.

Tânărul care a provocat accidentul a decedat.

Cisterna implicată în accidentul produs, sâmbătă, pe drumul naţional 2 A, în judeţul Ialomiţa, transportă zece tone de azot, neexistând însă pericol de scurgeri, întrucât doar cabina a fost afectată de impact, au spus autoritățile. „Doar capul tractor al cisternei a fost afectat în urma impactului. Nu există pericol de fisuri, scurgeri sau alte avarii. Cisterna este pe roţi, în câmp. Se intervine pentru răcirea cisternei”, a declarat pentru News.ro Lăcrămioara Chirea, purtător de cuvânt al ISU Ialomița.

Potrivit acesteia, în urma impactului două persoane diin acelaşi autoturism au fost încarcerate. Este vorba despre tânărul de 19 ani şi un bărbat de 50 de ani, ambii din Ploieşti, care au decedat. 

De asemenea, au fost răniţi uşor şoferul cisternei şi şoferul celui de-al doilea autoturism implicat în impact, dar ambii au refuzat transportul la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri