Accident grav. Depășire soldată cu trei morţi şi doi răniţi

Data publicării:
112

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar două au fost rănite, după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire multiplă.

Accidentul a avut loc pe DN6, iar din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 60 de ani din localitatea Armeniş a condus un autoturism dinspre Caransebeş spre Orşova, iar la kilometrul 436 acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri multiple şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani din judeţul Mehedinţi”, a spus Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, citată de News.ro.

În urma accidentului, şoferul autoturismului care intrase în depăşire şi doi pasageri din maşina acestuia au decedat pe loc, iar un al treilea pasager a fost rănit grav. Şi şoferul autoutilitarei este rănit uşor. Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi încearcă să afle exact cum s-a produs accidentul rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri