Accident în Cluj, între un autocar și o mașină. Opt persoane au fost duse la spital

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd 112

Opt oameni au fost răniţi într-un accident de circulaţie petrecut în judeţul Cluj. Una dintre victime este în stare gravă şi a fost transportată cu elicopterul SMURD, de la Dej, la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca. Un autocar a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţ. Poliţiştii cred că şoferul acestuia a vrut să evite impactul cu un autoturism care a intrat pe contrasens.

accident Cluj 190717
Foto: DigiVOX

Actualizare 22:00. Opt persoane au fost transportate la unităţi spitaliceşti din Cluj, în urma accidentului. Traficul rutier în zonă a fost reluat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a precizat, potrivit News.ro, că una dintre victime este în stare gravă. „Iniţial, a fost transportată la Dej, ulterior fiind chemat un elicopter SMURD care a preluat-o”, a declarat Andrei Biriş.

Potrivit acestuia, o altă persoană a refuzat transportul la spital. De asemenea, printre victime nu sunt copii.

Actualizare 20:20. Şase persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat. Şoferul autoturismului este încarcerat, însă conştient.


A fost activat planul roșu de intervenție în județul Cluj. Traficul este întrerupt pe DN1C în zona localității Câțcău, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19:30. Au fost implicate un autoturism şi un autocar.

Potrivit informațiilor de la această oră, autoturismul a pătruns pe sensul opus. Deocamdată nu este cunoscut numărul răniților.

Traficul rutier este întrerupt pe DN1C Dej – Baia Mare, la ieşirea din localitatea Câţcău către Dej.

La faţa locului intervin o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri