Accident grav în Olt. Cinci persoane au murit. Printre ele sunt și doi copii

Data actualizării: Data publicării:
accident OLT 240417 (1)

Un TIR și două autoturisme s-au ciocnit pe o șosea din județul Olt. Cinci persoane au murit, iar o alta a fost rănită grav.  

accident OLT 240417 (1)
accident OLT 240417 (1)

Fotografii: WhatsApp

ACTUALIZARE 18:10 - Bărbatul rănit grav în accidentul din judeţul Olt şi preluat în comă de o ambulanţă a murit în drum spre spital, iar bilanţul accidentului este de cinci morţi şi un rănit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul de 63 de ani aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului de pe DN 65 a murit în timp ce era transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Slatina.


 

ACTUALIZARE 16:10.  Alte trei persoane din cele cinci rănite în urma accidentului din judeţul Olt, în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, au murit, bilanţul fiind de patru morţi şi un rănit. Cele patru persoane decedate se aflau în același autoturism.

Cauza probabilă a accidentului este explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme, potrivit poliţiştilor. 


Accidentul s-a produs pe DN 65, în apropierea localității Bobicești.

În accident  au fost implicați și doi copii. Aceștia au fost preluați de ambulanțe și transportați la spitalul din Slatina. Tot acolo a fost dus și un bărbat rănit în accident.

Alin Băseşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt, a spus la Digi24 că la spitalul din Slatina a fost activat planul alb, iar personalul medical care era liber a fost chemat de acasă.

Salvatorii fac operațiunile de resuscitare pentru o altă persoană rănită, pentru care a fost mobilizat elicopterul SMURD. 

Singura persoană care nu pare să aibă răni serioase este șoferul TIR-ului. Acesta primește îngrijiri medicale la locul accidentului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri