Accident grav pe DN1: un mort. Traficul a fost reluat

Data actualizării: Data publicării:
IMG-20170416-WA0047
Foto: DigiVOX

Accident violent, astăzi, în prima zi de Paște, pe Drumul Național 1, în zona localității sibiene Porumbacu. O persoană și-a pierdut viața iar alte trei au fost transportate la spital.

IMG-20170416-WA0047
Foto: DigiVOX

Actualizare 12:50. Centrul INFOTRAFIC informează că traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Sibiu – Făgăraş, între localităţile Porumbacu de Jos şi Scoreiu.

Actualizare 12:00. Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că „o persoană a fost declarată decedată, celelalte trei persoane se află în viaţă și sunt conştiente”. Ceilalți trei bărbați răniți în accident au fost preluați de elicopter și de ambulanțe.

Actualizare 11:50. Şoferul uneia dintre cele trei maşini implicate în accident a murit. Un alt șofer, aflat în stare gravă, urmează să fie preluat de un elicopter SMURD.


Centrul INFOTRAFIC informează că, la această oră, în judeţul Sibiu, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Sibiu – Făgăraş, între localităţile Porumbacu de Jos şi Scoreiu, la kilometrul 275, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul a avut loc cu puțin timp înaintea orei 11:00. Două persoane au fost rănite grav, iar alte două au suferit răni ușoare.

accident DN1 19 160417

Mai multe echipaje SMURD, de la Ambulanță și o unitate de descarcerare intervin la fața locului. De asemenea, autoritățile locale au cerut și intervenția unui elicopter SMURD.

Paul Ulieru, comisar-șef al Centrului Infotrafic, a precizat într-o intervenție telefonică la Digi24 că, cel mai probabil, „cauza accidentului a fost depășirea neregulamentară, dar se vor face în continuare cercetări”.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri