Accident în Spania. Trei români, între care doi copii, au murit

Data publicării:
microbuz accident spania

Familia aflată într-un microbuz era formată din trei adulți și trei minori. În urma accidentului și-a pierdut viața soferul mașinii și doi copii în vâstă de 6 și 8 ani. Soția șoferului și fiica acestuia, plus al treilea minor, au fost răniți extrem de grav și se află acum într-un spital din Pamplona.

Familia care avea rezidența în Pamplona se întorcea după o vacanță petrecută acasă, în România, în localitatea Oțelul Roșu din județul Caraș Severin.

Primele date oferite pentru Digi24 Madrid de către poliția din zona accidentului arată că vinovat de acest accident se face șoferul microbuzului care, pe un drum național cu câte o bandă pe fiecare sens de mers, a pierdut controlul mașinii a ieșit în decor, unde s-a rașchetat de un arbore.

La fața locului au intervenit foarte rapid echipele de salvare, iar una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la spital.

Accidentul de luni după amiază vine la doar 24 de ore de la o altă tragedie rutieră petrecută în sudul Spaniei unde, duminică dimineață, un autoturism cu numere de Prahova a fost izbit din spate de un autoturism de teren. Două persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost grav rănite.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri