Accident. Planul roșu de intervenție, declanșat la Mioveni

Data publicării:
accident mioveni

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra vehicului, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu microbuzul. În urma impactului, șoferul autoturismului – un tânăr de 27 de ani – și pasagerul din dreapta au murit. O a treia persoană, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită destul de grav.

Dintre pasagerii microbuzului – mulți rămași încarcerați – cel puțin șapte sunt răniți.

Autoritățile au deschis o anchetă penală pentru vătămare și ucidere din culpă.

Circulație îngreunată pe A1 și A2. Patru accidente pe drumul spre mare

A fost o dimineaţă cu probleme în trafic atât pe Autostrada București-Pitești , cât şi pe Autostrada Soarelui. Patru accidente în care au fost implicate 12 autoturisme s-au produs pe drumul către mare.

Nimeni nu a fost rănit grav, dar s-a circulat greu pe sensul către Constanţa.

La km 94, în apropiere de Fetești, a avut loc o tamponare între patru mașini, iar la kilometrul 95 o altă ciocnire s-a produs între trei autovehicule. La ieșirea de pe autostrada A2 spre Constanţa alte două mașini s-au lovit. Şi pe A4 către localitatea Ovidiu, la km 18 alte două mașini au fost implicate într-o tamponare. O singură persoană a fost rănita. Toate autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă. Polițistii spun că şoferii nu au păstrat distanța regulamentară.

Pe A1, traficul a fost oprit la km 94 pe sensul către Piteşti după ce un autotren încărcat cu sticlă s-a răsturnat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri