Adrian Cojocaru și echipa Digi24, în direct de la locul dezastrului din Italia

Data publicării:
italia

Cât de mare e dezastrul din Italia? Și, mai ales, cum e viața după ce moartea a huruit într-o noapte și a îngropat copii, tineri și bâtrâni? Adrian Cojocaru și echipa Digi24 sunt, de joi, în Italia, acolo unde mii de oameni se luptă să răzbească dintre ruine.

italia

În jurnalele Digi24 și în edițiile speciale, Adrian Cojocaru și echipa lui ne vor duce în mijlocul comunităților distruse, în localitățile puse la pământ de cutremurul din 24 august și în disperatele operațiuni de salvare în care sunt implicați mii de oameni.

Jurnaliștii Digi24 vor merge și în comunitățile de români din zonele afectate de cutremurul devastator care a lovit centrul Italiei.

Toate informațiile, toate detaliile sunt în programele Digi24 și pe site-ul www.digi24.ro.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmări programele postului de ştiri Digi24, pe poziţia 809.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri