AeroNautic Show în Bucureşti. Spectacol de acrobaţii nautice şi aeriene

Data publicării:
show aviatic

Jurgis Kayris, pilot cu experienţă vastă în show-urile aeriene, a vorbit despre riscurile pe care le presupune această meserie. Asta în contextul în care, în urmă cu doar o săptămână, el a suferit cel mai grav accident din întreaga sa carieră: în timp ce zbura spre Atena s-a prăbuşit cu avionul în Marea Egee din cauza unei pene de motor. A supravieţuit, însă, pentru că a folosit echipamentul de salvare înainte ca aparatul să cadă în apă. Chiar dacă a fost nevoit să plutească pe o epavă timp de trei ore, pilotul nu şi-a pierdut spiritul de glumă.

Am avut paraşută şi vestă de salvare. Dacă vreţi, pot face o demonstraţie aici. Primele 15 minute au fost plăcute. Apa era ca în vacanţă”, a spus Jurgis Kairys.

El a mai făcut o dezvăluire la fel de amuzantă. „Nimeni nu ştie, dar în timp ce săream cu paraşuta cu capul în jos mi-am sunat prietenii să le spun că am sărit din avion”, a mai spus Jurgis Kairys.

Spectacolul aeronautic la care Jurgis Kayris participă va avea loc mâine la ora 16:30.

E cea de-a opta ediţia a mitingului Aeronautic Show. 13 08 16 - 13 18 13 Invitat principal va fi Jurgis Kayris. Pe lânga acesta, mai avem alte echipe de acrobaţie şI, bineînţeles, echipele de acrobaţie de pe apă”, a spus Diana Dumitrache.

În paralel, în parcul Crângaşi, începând cu ora 12, va fi deschisă expoziţia „AeroNautic EXPO". Vizitatorii vor putea vedea, acolo, diferite machete şi exponate. Postul Digi 24 este partener media al acestui eveniment.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri