Moarte suspectă a unui afacerist român în Viena

Data actualizării: Data publicării:
icon afacerist

Un afacerist român a fost găsit mort în apartamentul său din Viena. Din primele informaţii, se pare că ar fi fost vorba despre o moarte violentă. Autorităţile din Austria fac cercetări pentru a afla cum a murit acesta.

Bărbatul a fost găsit mort în propriul apartament de către șoferul său. Avea urme de lovituri și era plin de sânge. Poliția din Viena a deschis o anchetă pentru a afla condițiile în care a murit bărbatul.

Costică Porime, fost șef al Corpului de Control al Guvernului, se afla în Viena de mai mult de un an, unde se mutase pentru a fi tratat la o clinică medicală. Acesta spunea că în urmă cu un an medicii din România au greșit operația la care a fost supus și, în final, chirurgii din Austria au fost nevoiți să îi amputeze laba piciorului.

Ambasada României la Viena are în atenţie cazul cetăţeanului român din data de 14 septembrie 2017, fiind notificată de autorităţile locale cu privire la deces.

Misiunea diplomatică română a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a obţine informaţii suplimentare.

Potrivit datelor comunicate până în prezent, trupul neînsufleţit al cetăţeanului român se află la morga oraşului Viena urmând ca, după finalizarea procedurilor legale, să fie preluat de către familie în vederea repatrierii.

Ambasada României la Viena se află în legătură cu familia cetăţeanului român şi acordă asistenţă consulară specifică.

Porime începuse în aceste zile demersuri să îi dea în judecată pe medicii Şerban Brădişteanu și Emanuel Albu, precum şi spitalele la lucrează, pentru că i-ar fi greşit operaţiile şi pentru că s-ar fi infectat cu două bacterii periculoase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri