FOTO - Aglomerație la metrou. Trei femei au leșinat

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie metrou 181016 (4)

Aglomeraţie de nedescris în această dimineaţă în mai multe staţii de metrou. Peroanele de la Victoriei şi de la Unirii au fost pline-ochi de călători. Înghesuială a fost şi în pasajele care fac legătura dintre cele două peroane la Victoriei, dar şi pe scările de acces de la Unirii. Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor s-a desfășurat cu dificultate, trenurile înregistrând întârzieri, din cauză că, în stații diferite, trei femei au leșinat, fiind nevoie de intervenția SMURD.

aglomeratie metrou 181016 (4)

Potrivit reprezentanților companiei Metrorex, la ora 8:42, la Piața Romană i s-a făcut rău unei femei, la ora 8:57, în stația Piața Victoriei o altă femeie a leșinat în tren, un caz similar fiind înregistrat la ora 9:10 în Piața Victoriei.

"Trei femei au leșinat în trenuri, în stații diferite. În toate cele trei cazuri a fost chemat SMURD-ul și s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile vin în urma faptului că trenul (de metrou — n. r.) nu pleacă până nu se acordă primul ajutor", au explicat, pentru Agerpres, reprezentanții Metrorex.

aglomeratie metrou 181016 (3)
aglomeratie metrou 181016 (3)

Imaginile ne-au fost trimise de mai mulţi telespectatori Digi24.Dacă şi dumneavoastră aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe site-ul digi24.ro, la secţiunea Digivox, pe email sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi trimite imagini şi pe WhatsApp, la numărul afişat pe ecran, 0771.100.304. Este important să precizaţi numele dumneavoastră şi locul de unde le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri