Aglomeraţie pe A1, la intrarea în Bucureşti

Data publicării:
aglomeratie autostrada

Intrarea în Bucureşti este o misiune aproape imposibilă, în fiecare duminică seară, mai ales dacă şi plouă. Traficul pe autostrada Bucureşti-Piteşti a fost îngreunat ore în şir.

O ambulanță se strecoară cu greu printre mașini. Pentru cel care o conduce, la fel ca pentru toti şoferii care au intrat în Bucureşti duminică seară, de pe A1, a fost un test al nervilor. Unii au decat şi au apăsat îndelung claxonul maşinilor.

Vlad Ungar, reporter Digi24: „Pentru şoferii care au intrat în Bucureşti pe A1, dinspre Piteşti, a fost o adevărată provocare. În unele locuri şi s-a circulat bară la bară.”

S-a mers in ritm de melc mai toată seara. În coloanele interminabile, șoferii aproape că nu au putut să-şi ia piciorul de pe frână. Traficul deja aglomerat de bucureştenii care s-au întors spre case la finalul weekendului s-a blocat, din cauza ploii, încă de pe autostrada.

Se circulă destul de greu, au fost câteva opriri pe autostradă, foarte multe mașini. Chiar extrem de greu”, spune un şofer.

Cea mai veche autostradă din România, Bucureşti-Piteşti, este şi cea mai aglomerată, mai ales la sfârşit de săptămână, când este tranzitată de mii de maşini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri