Alexandru Oprea îşi încetează activitatea în cadrul RCS & RDS

Data publicării:
Alexandru Oprea 10.04 1

Alexandru Oprea. Foto: MediafaxFoto

Domnul Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar şi un important trust media format din nouă televiziuni.

Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea şi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă şi va rămâne cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca şi proiectele Digi Sport şi Digi24, precum canalele de documentare şi film să îşi continue ascensiunea şi să rămână aceleaşi demersuri media spre civilizaţie şi profesionalism, aşa cum au fost concepute. Îmi doresc ca şi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS şi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil” a declarat Alexandru Oprea.

Compania RCS & RDS îi mulţumeşte domnului Alexandru Oprea pentru contribuţia acestuia la evoluţia companiei şi împlinirea proiectelor sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri