Ambasadorul Germaniei, către familiile victimelor din #Colectiv: Gândurile mele se îndreaptă spre dumneavoastră

Data publicării:
ambasadorul germaniei werner

El a mărturisit că anul petrecut în România a fost unul "cât se poate de palpitant, cu multe împliniri și satisfacții", dar a amintit că 2015 a fost și an marcat de catastrofe naturale, precum cutremurul din Nepal, de amenințările cu acte teroriste ale ISIS, dar și de "cumplita" tragedie din clubul Colectiv.

"În această seară doresc să transmit mai cu seamă familiilor și prietenilor victimelor tragicului incendiu următorul mesaj: gândurile mele, ale noastre sunt îndreptate către dumneavoastră!", a spus Werner Hans Lauk.

Ambasadorul german a amintit că există mulți oameni a căror situație este grea și a precizat că și anul acesta încasările de la Târgul de Crăciun vor fi alocate unui scop caritabil, fiind destinate unor persoane care au devenit victimele traficului de persoane și care necesită ocrotire, unor persoane vârstnice și ca sprijin financiar pentru îngrijirea unor persoane cu afecțiuni incurabile.

La reușita evenimentului și-au dat concursul: Fanfara "Karpatenshow" și Corurile de copii ale Școlii Germane București (DSBU) și Colegiului German Goethe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri