Amendă pentru administratorii telescaunului de la Bunloc. Șapte turiști au rămas blocați în telescaun în noaptea de Revelion

Data publicării:
telescaun-bunloc

Din raportul înaintat prefectului reiese că administratorii telescaunului de la Bunloc nu au respectat regulamentul de funcţionare a instalaţiei, așa că au fost amendați. În momentul incidentului la telescaun se afla doar un mecanic, deşi ar fi trebuit să fie prezent şi şeful instalaţiei. Telescaunul de la Bunloc va rămâne închis până când se va face un control amănunţit al echipamentelor. Ultima verificare a instalației a fost făcută anul trecut la sfârşitul lunii noiembrie, când telescaunul a și primit aviz de funcţionare.

Două ore de coşmar. Şapte turişti au rămas blocaţi în telescaun în jud. Braşov
Experții au finalizat ancheta în cazul turiștilor blocați în telescaun în noaptea de Revelion

Pentru a evita alte incidente, administratorii instalaţiilor de transport pe cablu din judeţul Braşov au fost convocati joi la o întâlnire la care vor fi prezenti si reprezentanții instituţiilor de control și cei care trebuie să intervină în situaţii de urgenţă. Echipe de control vor verifica și în teren care este situația instalațiilor de transport pe cablu din tot județul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri