Anchetatorii cred că pastorul Adrian Blaga și-a ucis fiul, după care s-a sinucis

Data publicării:
masina pastor ucis-1

Procurorii, politiștii și medicii legiști din Oradea și Satu Mare au analizat dosarul privind decesul pastorului Adrian Blaga, de 39 de ani, şi al fiului său Timotei, de 9 ani, care au fost găsiţi morţi, în data de 6 august, pe un câmp, la trei kilometri de satul Aciua, județul Satu Mare, într-o autoutilitară incendiată pe interior.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax că, în urma discuţiilor şi analizării probelor strânse în caz, toate indiciile conduc spre faptul că pastorul şi-a omorât fiul, iar apoi s-a sinucis.

Raportul medico-legal arată că minorul a suferit un şoc hemoragic ca urmare a unei plăgi profunde la nivelul gâtului și o fractură a cutiei craniene.

Potrivit aceloraşi surse, pastorul a murit mai târziu decât fiul său, însă, cu o plagă tăiata în zona gâtului, fără urme de autoapărare.

Sursele judiciare au mai declarat că spre aceeaşi ipoteză au condus şi probele strânse de poliţişti, unul dintre indiciile importante fiind înregistrarea video de la o bezinărie, în care pastorul apare cumpărând carburant în canistră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri