Anchetatorii încearcă să descifreze misterul dublei crime de la Târgoviște

Data publicării:
politisti crime

Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi mortal, joi seara, pe un câmp din apropiere de Târgoviște. Din câte se pare, este vorba de o dublă crimă, care deocamdată este învăluită în mister.

Criminaliştii au revenit vineri dimineața în locul unde au fost găsite cadavrele, pentru a căuta probe. Doar aşa vor reuşi să facă puţină lumină în acest caz având în vedere că nu există niciun martor.

Una dintre victime este un consilier local în localitatea Răzvad, din județul Dâmbovița.

Există mai multe semne de întrebare în legătură cu acest caz. Zona în care au fost găsite cadavrele este un câmp aflat la 5-6 kilometri de Târgoviște. Câmpul a fost luat la „periat”, vineri dimineața, de anchetatori, în căutarea de probe, numai că zona terenul este destul de vast. Peste 15 criminaliști s-au împărțit în echipe și caută urme sau orice alte indicii și probe care să-i ducă pe cel sau cei care au comis aceste fapte.

Cert este, spun polițiștii, că totul a început joi în jurul orei 13:00, când consilierul local din Răzvad l-ar fi sunat pe un amic și i-ar fi spus că „are probleme cu cineva”. Nu a spus cu cine, iar persoana sunată a auzit prin telefon cum consilierul amenința pe cineva cu poliția. Din acel moment, nu a mai auzit mare lucru.

Cele două cadavre au fost descoperite seara, în jurul orei 18:00, în momentul când cineva a trecut prin zonă. Este un câmp împărțit în mai multe fâșii, unde oamenii cultivă cu precădere legume. Persoana respectivă a sunat la 112, iar când polițiștii au ajuns la fața locului și-au dat seama că cele două victime erau aproape, la o distanță de cel mult doi metri, o distanță care i-a făcut pe anchetatori să presupună că unul dintre cei doi, când a văzut pericolul, ar fi încercat să fugă, dar nu a mai reușit.

Cele două victime au plăgi prin împușcare în cap și piept. Trupurile au fost transportate la morgă, iar polițiștii așteaptă în cursul zilei de vineri și rezultatele preliminare ale autopsiei, pentru a stabili și cu ce tip de armă au fost împușcați. În momentul de față, se presupune că ar fi vorba de o armă de vânătoare, așa că polițiștii au făcut deja o listă a vânătorilor din zonă pentru a-i chestiona.

A fost adus și un câine de urmă pentru a participa la căutari, dar este o muncă extrem de dificilă, pentru că aria este destul de întinsă. S-a procedat deja la o primă audiere - e vorba de persoana care a fost sunată de consilier. Ancheta continuă și fără îndoială va aduce noi elemente.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri