Aproape 500 de persoane la înmormântarea tinerei împuşcate în cap

Data actualizării: Data publicării:
dalia duca

Aproape 500 de persoane au participat, sâmbătă, la Oradea, la înmormântarea Daliei Duca, tânăra în vârstă de 24 de ani care a fost împuşcată în cap, miercuri, de către fostul iubit după ce acesta a răpit-o cu maşina în urma unui scandal declanşat în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat asupra căruia a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit.

dalia duca

Tânăra în vârstă de 24 de ani care a fost împuşcată în cap, miercuri, de către fostul său iubit, după ce bărbatul a făcut o criză de gelozie văzând-o cu un alt bărbat, a fost condusă pe ultimul drum de aproape 500 de persoane, potrivit News.ro.

Membri ai familiei, prieteni, dar şi simpli orădeni au venit, sâmbătă, la Cimitirul Municipal din Oradea pentru a-şi lua rămas bun de la tânără.

Slujba a fost oficiată de un sobor de şapte preoţi, inclusiv parohul din Sălaj venit special din localitatea natală a părinţilor fetei.

Pe sicriul tinerei şi în faţa acestuia participanţii au pus zeci de buchete şi coroane de flori, majoritatea din flori albe.

De asemenea, în ultimele zile cunoscuţii tinerei împuşcate au transmis numeroase mesaje impresionante pe reţele de socializare în care deplâng sfârşitul tragic al acesteia şi condamnă fapta nebunească a fostului său prieten.

Principalul suspect în cazul uciderii fetei şi rănirii altui bărbat a fost prins, sâmbătă după-amiază, într-un apartament din Oradea, unde anchetatorii au intrat cu mandat de percheziţie. Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Adrian Hladii, suspect în cazul uciderii tinerei de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat, a decedat din cauza rănilor grave suferite după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc din Oradea.

"În momentul în care poliţiştii şi procurorii au ajuns la uşa apartamentului, suspectul a sărit de la etaj. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, a decedat” a spus Alina Dinu.

Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost rănit grav în urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou şi s-a declarat decesul acestuia.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bihor au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că procurorii ceruseră emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Adrian Hladii pentru omor. Instanţa programase judecarea termenului marţi, 21 martie.

Dalia Duca, în vârstă de 24 de ani, a fost împuşcată mortal, miercuri, de fostul iubit după ce acesta a răpit-o cu maşina în urma unui scandal declanşat în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat asupra căruia a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea, unde a fost operat, fiind în prezent în afara oricărui pericol.

Fata a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Suspectul în acest caz, orădeanul Adrian Hladii, în vârstă are 38 de ani, a fost identificat şi dat apoi în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri