Aproape de tragedie. O mamă și copilul ei au căzut într-un șanț de pe trotuar

Data publicării:
groapa

Femeia mergea pe trotuar şi îl ţinea în braţe pe fiul ei în vârstă de doi ani când a ajuns în dreptul gropii săpate de muncitori. A păşit cu grijă, însă una dintre scândurile cu care era acoperit şanţul s-a mişcat şi femeia a alunecat în gol. Din fericire a reuşit să îşi proteje copilul, dar rănile ei sunt serioase. A avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale.

Cu un picior am fost pe trotuar, iar cu celalalt picior am păşit pe o scândură care s-a întors şi am căzut cu piciorul drept în groapă”, povește Oana Jankay.

Radu Bogdan, reprezentant al firmei care execută lucrările, spune: „Ne pare foarte rău. Canalele şi gropile pe care le-am făcut le-am protejat. Din păcate de data asta a intervenit un factor exterior, zic eu”.

Cu certificatul medico-legal în mână, tânăra a mers la un avocat şi i-a cerut să dea în judecată compania de apă. Nu vrea nepărat despăgubiri, ci să îi trezească la realitate pe cei care pot schilodi oameni cu neglijenţa lor. La rândul lor, reprezentanţii companiei de apă spun că dacă se ajunge în instanţă, vor da în judecată firma care se ocupă de lucrări.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri