Aristotel Căncescu: "Din funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean nu m-am îmbogăţit cu niciun leu"

Data publicării:
aristotel cancescu mediafax-2

„Au fost nişte comentarii, unele chiar groteşti la adresa mea (...) s-a spus că am faţă de sovietic. Eu niciodată nu m-am considerat frumos, nu mi-am făcut nicio speranţă în privinţa asta, dar chiar faţă de sovietic... măcar dacă ziceau rus sănătos ceva... dar au fost foarte multe comentarii vis a vis de averea mea.

Din funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean nu m-am îmbogăţit cu niciun leu. Banii pe care îi am în conturi sunt banii pe care îi găsiţi şi în declaraţia mea de avere. Toţi provin din vânzarea unor frecvenţe, am avut reţeaua Mix, am vândut în 2007, e vorba de 33 licenţe vândute cu 5 milioane de euro. În acelaşi timp, am virat la stat aproape un milion de euro, impozit pe această sumă. Nici din media nu m-am îmbogăţit. Iar dacă dumneavoastră nu ştiţi, patronii dumneavoastră ştiu cât de greu se trăieşte în media românească şi cât de greu se supravieţuieşte.

Nu am decât 2 case de lemn, una de bârne şi una de scânduri, două grajduri, multe păsări. Acolo e o fermă de păsări, de găini, de curci, de fazani, de lebede. Am şi nişte căprioare. Tot ce am acolo deţin legal”, a declarat Aristotel Căncescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri