Arma cu care Adrian Hladii şi-a ucis fosta iubită nu a fost încă găsită

Data publicării:
mascat oradea

Anchetatorii orădeni caută în continuare arma cu care Adrian Hladii şi-a împuşcat în cap fost iubită şi a tras asupra unui bărbat pe care l-a rănit, cercetările fiind extinse şi pentru a se verifica dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

mascat oradea

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Adrian Hladii, bărbatul suspectat că şi-a împuşcat mortal în cap fosta iubită şi a tras asupra unui bărbat pe care l-a rănit, a fost prins în urma unei acţiuni complexe şi o strategie pusă la punct de către anchetatori.

Astfel apartamentul în care bărbatul a fost prins a fost percheziţionat iniţial, iar apoi, sperând că suspectul se va întoarce acolo, oamenii legii l-au monitorizat, însă fără a da impresia că fac acest lucru.

Mai mult, potrivit surselor citate, în cele aproximativ trei zile în care bărbatul a fost căutat, oamenii legii i-au verificat pe membrii familiei acestuia, dar şi pe cunoscuţii săi, încercând să vadă dacă va lua legătura cu vreunul dintre ei.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminică, pentru News.ro, că cercetările în acest caz nu sunt încheiate deoarece anchetatorii nu au găsit încă arma crimei, dar şi pentru că verificările au fost extinse şi pentru a se stabili dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri