Asfaltare întârziată pentru Festivalul Olimpic de la Braşov. Presa străină a scris deja despre starea drumurilor

Data publicării:
14 2002brasov-49521

Drumul spre baza de biatlon de la Cheile Grădiştei nu a mai fost reparat de ani de zile, deşi autorităţile ştiau că zona va fi invadată de sportivi străini.

Astăzi, treaba a început româneşte. Nişte muncitorii au venit cu un camion şi au început să astupe craterele din asfalt.

Autorităţile judeţene spun că au cerut bani la guvern, dar nu au primit. Aşa că au dat rupt de la bugetul judeţului 15.000 de euro pentru ca străinii să nu îşi rupă maşinile prin hârtoape.

Am solicitat prin prefectul Braşovului, domnului ministru Oprea, care se ocupă de organizarea FOTE, am solicitat sprijin pentru reabilitatarea drumului de la Moieciu, dar din păcate am primit raspuns negativ, drept pentru care am dat drumul la reabilitare din bugetul şi aşa sărac al judeţului. Cnstructorul ne-a promis că până mâine lucrările vor fi gata”, a declarat Mihai Pascu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

Localnicii sunt bucuroşi că festivalul olimpic a dus la repararea drumului, dar cred că străinii ne vor arăta oricum cu degetul.

Biatlonistele din Rusia au ajuns la Cheile Grădiştei de o săptămână, iar presa română şi străină a relatat despre starea drumului. Organizatorii fac eforturi ca şi arena pe care va fi duminică deschiderea oficială a festivalului să fie gata până atunci. Astăzi se montau schele şi se pregăteau scaunele pentru invitaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri