Razie cu radare pe drumurile României: 24 de amenzi pe oră

Data actualizării: Data publicării:
politist radar

Mare atenţie pentru cei care pleacă din oraşe astăzi şi mâine. Polţiştii au scos toate radarele pe şosele şi nu iartă nimic. În doar o oră au amendat 24 de şoferi grăbiţi care au încălcat limita de viteză pe o porţiune din DN 1 în apropiere de Bucureşti.

Poliţia rutieră din toată ţara a ieşit la vânătoare de vitezomani. Rezultatele sunt, în egală măsură, uimitoare şi îngrijorătoare: în doar câteva zile au fost date peste 14 mii de amenzi si mai mult de 800 de permise de conducere au fost reţinute.

Cea mai mare viteză pe DN 1 s-a înregistrat în zona comunei Săftica - 105 km/oră. Este o porțiune de drum unde limita de viteză este de 70 de km/oră. Au fost însă peste 20 de șoferi care au fost opriți după ce au fost prinși de radarul-pistol al poliției. Este un aparat care poate înregistra viteza de la o distanță de un kilometru, așadar nu a scăpat nimeni.

Oamenii legii sunt hotărâți să îi amendeze pe toți cei care se grăbesc. Trebuie menționat că polițiștii au acționat toată săptămâna și s-a lăsat cu multe amenzi. Au fost 14.000 de contravenții și infracțiuni la regimul rutier, 800 de șoferi rămânând fără permis. Pe lângă cei care au depășit limita vitezei, polițiștii au găsit în trafic foarte mulți șoferi băuți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri