Autocar MAI, pericol public. Ce spune ministrul Carmen Dan

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan sofer jandarmerie linia de tramvai

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că șoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce făcea manevre periculoase pe o linie de tramvai din București va suporta rigorile legii.

Vă dați seama că am fost informată. Știu că era, la momentul la care am primit eu informația, în derulare o cercetare și că bineînțeles conducătorul va suporta rigorile”, a spus Carmen Dan, citată de Agerpres.

Întrebată dacă a văzut imaginile cu autobuzul Jandarmeriei pe linia de tramvai, Carmen Dan a răspuns: „Vă asigur că le-am văzut. Mi le-au transmis colegii mei. Bineînțeles că nu sunt de acord cu așa ceva. Era normal și firesc ca cine a încălcat regulile să și plătească și fiți siguri că așa se va și întâmpla.”

Șoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce circula pe linia de tramvai 41 din București a fost identificat și s-au dispus măsuri de urgență pentru a se stabili vinovăția acestuia, a anunțat, joi, Jandarmeria Română.

Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Pe internet au apărut astăzi imagini cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic și evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri