Avanpremieră Star Wars la Hollywood

Data publicării:
star wars

Spectacol în toată regula la Hollywood, acolo unde premiera „Star Wars: The Force Awakens” a avut parte de o defilare a soldaţilor imperiali şi a celebrilor roboţi ai seriei - R2D2 şi C3PO.

Unul dintre starurile primelor episoade Star Wars a fost actorul Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker. Acum în vârstă de 59 de ani, Mark Hamill avea doar 21 de ani când a jucat rolul pentru care a rămas în istoria cinematografiei.

Ştiţi, este ca şi cum te-ai întoarce la vechea ta şcoală, atunci când eşti în anul doi de facultate. Nu-ţi poţi imagina avalanşa de amintiri care ies la iveală, chiar şi pe cele bune”, a spus Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker.

Mark Hamill, împreună cu Harrison Ford şi actriţa Carrie Fisher, cea care a întruchipat-o pe prinţesa Leia, au jucat în producţia Star Wars: A New Hope, din 1977, film care, potrivit criticilor, este unul dintre cele care au influenţat major istoria cinematografică.

Harrison Ford, interpretul lui Han Solo, a comentat progresul pe care l-a înregistrat industria cinematografică în cei aproape 40 de ani de la primul film din seria Războiul Stelelor.

Tehnologia este minunată atunci când nu îţi stă în cale, când nu eşti copleşit de ea. Am simţit întotdeauna că, dacă o menţii la scară umană, este mai bine”, a spus Harrison Ford, interpretul lui Han Solo.

Printre oaspeţii de onoare ai serii au fost şi George Lucas, regizorul filmelor de până acum din seria Star Wars, şi JJ Abramas, cel care a regizat The Force Awakens.

Zeci de fani care au aşteptat zile întregi în faţa cinematografului şi-au salutat entuziaşti vedetele preferate.

Proiecţia filmului a avut loc şi la alte trei cinematografe de la Hollywood. Pentru a garanta securitatea la eveniment, poliţia a trimis 70 de agenţi şi câini special antrenaţi să repereze bombe şi a instalat detectoare de metal.

Filmul are premiera mondială vineri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri