Avarie majoră la rețeaua electrică din Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
2017_04_17_1_pana-uriasa-de-curent-la-sibiu-toate-mall-urile-de-la-selimbar-bulevardele-milea-mihai-viteazu-si-3-000-de-case-au-ramas-fara-curent_3446

3000 de locuinţe fără electricitate în Sibiu, după o avarie produsă în această dimineaţă. Primăria a convocat comitetul pentru situaţii de urgenţă, pentru că au fost afectate inclusiv semafoarele din zonă.

Sunt afectate zone importante din oraș, printre care și una cu cea mai mare densitate de locuitori. Sunt afectate aproximativ 3000 de gospodării din zona delimitată de bulevardul Vasile Milea - strada Luptei - str. Rahovei - bulevardul Mihai Viteazu.

„În contextul amplorii defecțiunii, primarul Astrid Fodor a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sibiu, în baza HG 577/ 2016 care prevede această procedură în cazul eșecului rețelelor de utilități. În cadrul ședinței, reprezentantul SC Electrica, proprietarul rețelei avariate, a precizat stadiul lucrărilor de remediere și a estimat reluarea alimentării cu energie electrică la ora 17, în cursul zilei de luni, 17 aprilie”, a anunţat Primăria Sibiu.

SC Electrica a precizat că avaria a fost cauzată de defecțiunea a două cabluri - unul în zona bulevardului Mihai Viteazu și unul în zona străzii Semaforului.

Pentru că semafoarea nu funcționează, Poliția Locală a dirijat traficul în zonele afectate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri