Bărbat aflat la furat de lemne, ucis de un polițist

Data actualizării: Data publicării:
Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
SALT LAKE CITY, UT - JANUARY 15: A women fires a handgun at the "Get Some Guns & Ammo" shooting range on January 15, 2013 in Salt Lake City, Utah. Lawmakers are calling for tougher gun legislation after recent mass shootings at an Aurora, Colorado movie theater and at Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut. (Photo by George Frey/Getty Images)

Un bărbat și-a pierdut viața, duminică, după ce a fost împușcat de un polițist în timp ce a fost surprins la furat de lemne și nu s-a oprit la somații.

Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
Foto: Gulliver/Getty Images

Furtul de lemne a fost sesizat la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de lucrători silvici, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Mureș, Andreea Pop.

Evenimentul s-a petrecut pe raza comunei Breaza, într-o pădure, iar incidentul este anchetat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, persoana surprinsă la fața locului nu s-a oprit la somațiile polițiștilor și s-a făcut uz de armă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri