Un tânăr de 25 de ani a murit înecat la Mamaia

Data actualizării: Data publicării:
resuscitare mare

Un bărbat care înota în larg nu a mai putut ieşi din apă. Salvatorii l-au adus la mal şi au încercat să-l resusciteze, însă tânărul de 25 de ani scos fără suflare din apele Mării Negre a fost declarat mort. E a 20-a victimă a mării din acest sezon. 

Actualizare 18:10 - Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti, a murit înecat, sâmbătă după-amiază, în staţiunea Mamaia, iar un altul a fost salvat după ce au intrat în mare şi nu au mai putut ajunge la ţărm, ei fiind scoşi din apă de către salvamari.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, sâmbătă după-amiază, în Mamaia pentru a acorda asistenţă de specialitate pentru două persoane care intraseră în mare şi nu au mai putut ieşi.

Cei doi au fost scoşi din apă de către salvamari, unul fiind în stop cardio-respirator, iar celălalt fiind conştient.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse bărbatul a fost declarat decedat.

Cealaltă persoană era în stare bună şi nu a avut nevoie de îngrijiri. Bărbatul decedat avea 25 de ani şi era din Bucureşti. Acesta este primul caz de înec din Mamaia în acest sezon estival


Doi turiști s-au dus în larg, salvamarii i-au adus la mal, însă. Unul dintre turiști este în stare critică, primind îngrijiri medicale la fața locului, iar celălalt este teafăr.

În Mamaia nu este arborat nici macăr steagul galben, dar apa este destul de agitată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri