Bărbat surprins de camere când incendia două persoane, de negăsit

Data actualizării: Data publicării:
incendiere

Oamenii legii nu au niciun indiciu despre cine este bărbatul care a incendiat doi oameni ai străzii la Galaţi. Şi asta deşi incidentul s-a petrecut în urmă cu patru zile şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Una dintre cele două victime este în stare foarte gravă la spital, iar medicii vor să o transfere la Bucureşti.

Ancheta în cazul celor doi oameni ai străzii incendiaţi vineri dimineaţa în apropierea unui bloc dintr-o zonă aglomerată a oraşului Galaţi, bate pasul pe loc. După patru zile de cercetări, poliţiştii şi procurorii nu au nicio pistă.

Oana Hîncu, procuror: „Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat. În momentul de faţă nu există niciun suspect.”

Unul dintre cei doi oameni ai străzii este în stare gravă. El are arsuri pe aproape 70 le sută din suprafaţa corpului.

Mihaela Debita, manager al Spitalului de Urgenţă Galaţi: „Este un bolnav grav, intubat, este în reanimare. Se fac eforturi să se găsească un loc pentru acest bolnav grav. În momentul în care va exista o posibilitate de transfer ne vor anunţa. Prin COSU (Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă) ar trebui să ni se spună acest lucru.”

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în urmă cu patru zile arată cum un individ se apropie de adăpostul improvizat al celor doi oameni ai străzii şi pune pe ei un obiect inflamabil, apoi le dă foc. Cu greu unul dintre cei doi bărbaţi reuşeşte să iasă din flăcări. Este urmat peste alte câteva minute şi de a doua victimă. Dacă va fi găsit, autorul acestei fapte riscă să stea după gratii până la zece ani pentru tentativă de omor calificat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri