Bărbatul care a terorizat un cartier întreg în Braşov

Data publicării:
brasov agresor

În plină noapte, la început de aprilie, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere ale blocului unde locuieşte cum tăia cauciucurile mai multor maşini. Vecinii l-au dat imediat pe mâna poliţiei. A fost amendat pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice. Mai mult, a fost şi reţinut.

Clipele petrecute în arest l-au enervat şi mai tare. Aşa că s-a răzbunat în scurt timp. A distrus caroseria unei maşini. Vecinii sunt speriaţi. Spun că omul bea peste măsură şi îşi pierde cumpătul.

Comisar-şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov: „S-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, perioada următoare el va fi expertizat din punct de vedere medical”.

Maria Iacob, psiholog: „Dacă deja a produs pagube vecinilor şi continuă să bea, vă daţi seama că are loc o degradare a acestui individ şi la un moment dat s-ar putea să nu conştientizeze, să nu mai fie stăpân pe faptele lui"

Până acum, un singur vecin a depus plângere şi pentru lovire şi ameninţare. Ca să ajungă în arest, poliţiştii spun că trebuie să existe cel puţin două plângeri.

Nicolae Anghel, avocat: „Cât timp avem însă doar infracţiuni de distrugere şi amenintare, nu există posibilitatea de a lua astfel de măsura preventivă”.

Cei care au avut CASCO pentru maşini le pot repara pe banii firmelor de asigurare. Restul, însă trebuie să îşi repare automobilele pe cont propriu. Firmele de asigurări îşi pot recupera pagubele de la bărbat prin proces civil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri