Bărbatul împușcat în Brăila a murit. Criminalul a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
112

Tânărul care a fost împușcat ieri pe străzile din orașul Brăila și-a pierdut viața, în această dimineață, pe patul de spital. Se pare că totul a pornit de la un scandal în trafic.

ACTUALIZARE 21.00. Presupusul criminal din Brăila a fost prins. El a fost găsit de poliţie, în timpul unei razii intr-o comună situata la 70 de kilometri de oraş. Bărbatul a împuşcat vineri un tânăr, în plină stradă. Victima atacului, lovită de 3 dintre cele 6 gloanţe trase, a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Poliia anchetează ipoteza unei presupuse reglări de conturi şi a reţinut doi bărbaţi, suspectul şi un posibil complice al său.


Incidentul a avut loc în Dorobanți, un cartier de case din Brăila. Bărbatul împușcat avea 28 de ani, el fiind transportat în stare gravă la spital, însă medicii nu au reușit să-l țină în viață.

Presa locală brăileană susţine că în direcţia tânărului ar fi fost trase şase gloanţe, iar trei l-ar fi nimerit. Apropiaţi ai victimei spun că agresorul şi tânărul împuşcat se cunoşteau de mai multă vreme, dar în ultima perioadă între ei ar fi apărut rivalităţi. 

Bărbatul care l-a împuşcat pe tânăr a fost identificat, dar se află încă în libertate. Poliția a instituit filtre la intrările și ieșirile din oraș pentru a-l prinde pe agresor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri