Black Friday Digi Mobil – 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat

Data publicării:
sediu RCS RDS -1

 

În plus, Digi Mobil le oferă beneficiarilor acestei oferte posibilitatea de a-și achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile prețuri. Gama variată de telefoane mobile poate fi consultată aici.

Oferta este valabilă la contractarea abonamentului Optim Nelimitat și se adresează tuturor clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil.

Persoanele care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS cu „Zonă vânzări” sau într-unul din noile magazine Digi, în perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2014.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.

Abonații RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/lună (TVA inclus), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/lună (TVA inclus).

Abonații companiei la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contractează doar un abonament Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte. Persoanele care încheie un abonament Optim Nelimitat și nu sunt clienți la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) și 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziționează două abonamente Optim Nelimitat.

Servicii DIGI

Tarif Optim Nelimitat (euro, TVA inclus)

1 abonament Digi Mobil Optim Nelimitat

De la 2 până la 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat

Digi Net și Digi TV (Cablu sau Satelit)

5

4

Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit)

7

5

-

10

7

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro.


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri