Brașov | O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 13

Data publicării:
ambulanta bun-2

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe DN 13, între localităţile braşovene Feldioara şi Măieruş, după ce o şoferiţă de 63 de ani nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit cu maşina de pe un drum lateral, fiind lovită în plin de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

”Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un autoturism condus de o femeie de 63 de ani a intrat în DN 13 fără să se asigure şi a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar“, a declarat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

În urma impactului, un bărbat de 64 de ani aflat în maşina care a ieşit de pe drumul lateral a murit. De asemenea, şoferiţa vinovată de producerea accidentului a fost rănită grav, având un traumatism cranian şi mai multe fracturi şi contuzii la mâini şi picioare.

Alte patru persoane din autoturismul care circula regulamentar au traumatisme minore, sunt conştiente, dar au fost transportate la spital.

”La faţa locului s-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD. Din nefericire, un bărbat de 64 de ani a decedat. A fost resuscitat la faţa locului, dar nu a răspuns manevrelor. Alte cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Potrivit Centrulului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul în zona producerii accidentului a fost blocat timp de o oră, iar începând cu ora 15.00 se circulă alternativ pe un singur fir.

Un alt accident a avut loc, vineri seară, în localitatea Feldioara, din judeţul Braşov, unde o persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident în care au fost implicate cinci autovehicule, între care şi un tractor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri