Brunch la iarbă verde în judeţul Mureş

Data publicării:
brunch

Turiștii invitați la brunch au mers aproape 20 de kilometri pe biciclete, pe colinele mureşene. Deloc ușor, mai ales că unii dintre ei au avut probleme cu bicicleta. Au fost nevoiți să meargă kilometri întregi pe jos.

Aventura s-a încheiat cu bine, în curtea bisericii evanghelice din Daia. Localnicii i-au aşteptat cu mâncare bio şi voie bună. Nu e nici mic dejun, nici prânz - e brunch, pe sistem englezesc.

Faima brunch-urilor transilvănene, care se organizează deja de opt ani, a trecut și granițele.

Brunch-ul de la Daia face parte dintr-un eveniment de trei zile organizat de World Wild Fund (WWF) România, Fundația Adept și Mihai Eminescu Trust.

Eu cred că acest exemplu, Transylvanian Brunch, e un exemplu foarte, foarte bun, cum comunitatea se întâlnește cu foarte mulți oameni care vin din exterior. În acest fel se promovează regiunea, în acest fel localnicii se pun în valoare, se simt valorificați, iar în același timp venim și noi cu mesajele noastre, vorbim despre natură, prezentăm cât de multe lucruri sunt în jur”, spune Csibi Magor, director WWF România.

Evenimentul continuă cu o vizită la țesătoarele din Mălâncrav, degustare de suc de mere bio din livada Prințului Charles, vizitarea Conacului Apafi și un picnic în aer liber.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri