Bucată de pământ cu titlu de drum judeţean, în Argeş

Data publicării:
drum prost

  

Pentru şoferii care merg de la Curtea de Argeş la Sălătrucu, drumul este fără probleme până în localitatea Cepari. Şoseaua a fost reabilitată de curând, mai puţin o bucată.

Pe drumul judeţean 703 H există o porţiune de drum de 800 de metri neasfaltată. Deşi drumul a fost modernizat în 2007, nici până în prezent nu s-a găsit vreo soluţie pentru asfaltarea bucăţii de drum respective.

Conform Consiliului Judeţean, porţiunea de drum a rămas neasfaltată din cauză că terenul era instabil la vremea la care s-a făcut studiul de fezabilitate.

Nu au mai fost alunecări de teren. Eu am făcut intervenţii, am şi adrese făcute la Consiliul Judeţean”, spune Gheorghe Minculete, primar în localitatea Cepari.

Cei de la Regia Autonomă de Drumuri Judeţene Argeş recunosc că nu au reuşit să găsească banii necesari. De opt ani.

„Şi lipsa fondurilor. Şi, v-am zis, au fost nişte probleme cu terenul, cu alunecări de teren, dar, între timp, terenul s-a stabilizat”, spune Alina Nicolau, director la Regia Autonomă de Drumuri Județene Argeș.

Drumul judeţean nu este trecut nici pe lista de investiţii din acest an. Aşa că şoferii pot spera ca ultima bucată de drum să fie asfaltată la anul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri