București | Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un container

Data actualizării: Data publicării:
container2

Accident pe un şantier din Capitală. Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un container de câteva sute de kilograme. Din primele informaţii, o macara ar fi vrut să mute containerul, s-a răsturnat, iar blocul de tablă a picat peste unul dintre muncitorii care se aflau în zonă. Pompierii intervin în acest moment.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un container care a căzut după ce macaraua care îl ridica s-a răsturnat. 

În urmă cu câteva minute, containerul a fost ridicat. Au fost folosite perne pneumatice de mare capacitate pentru ridicarea containerului de dimensiuni mari. Bărbatul a fost extras însă, așa cum am anticipat, șansele erau reduse de supravițuire. Medicii au constatat decesul acestuia,” a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Daniel Vasile a precizat că accidentul s-a produs pe o proprietate privată, unde era organizare de şantier şi erau depozitate materiale de construcţii, nefiind ridicate clădiri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri