Bun la toate: Într-un sat din Gorj, viceprimarul este şi şofer pe microbuzul şcolar

Data publicării:
vice

De pe 15 septembrie, Cătălin Stolojanu, viceprimarul din Băleşti, îi duce şi îi aduce zilnic de la şcoală şi grădiniţă pe cei 100 de copii din localitate. Două curse dimineaţa şi două la prânz face secundul edilului.

Unii copiii mergeau cel puţin doi kilometri pe jos, înainte ca primăria să primească cel de al doilea microbuz. Chiar şi aşa, investiţia s-ar fi dovedit inutilă, de vreme ce nu exista un al doilea şofer. Noroc cu viceprimarul, care are experienţă, de pe vremea când conducea o firmă de transport de persoane.

„Fiind fost elev al şcolii, speram să ne ajute şi asta s-a şi întâmplat, am mizat pe faptul că dânsul s-a ocupat de transportul de persoane şi l-am întrebat dacă are actele în regulă. A fost aşa şi am putut să rezolvăm această problemă”, a spus Cornel Somacu, director la Şcoala Băleşti.

„E greu, pentru că dimineaţa trebuie să plec la 6.30 de acasă, programul meu normal începea la ora 8.00, dar asta este, trebuie să facă cineva şi acest lucru. (Părinţii, n.r.) Au fost foarte mulţumiţi şi, în acelaşi timp, suprinşi că sunt eu şoferul microbuzului”, Cătălin Stolojanu, viceprimarul din Băleşti.

După cursele de dimineaţă, edilul secund se întoarce în Primărie pentru a rezolva problemele comunei.

Cel puţin o lună de acum încolo, până la angajarea unui şofer, el se va urca în fiecare zi la volanul microbuzului şcolar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri