Buzunarul tău | Protecție contra hoților

Data publicării:
hoti camera de supraveghere

Cei care sunt mai mult plecaţi de acasă şi vor să fie liniştiţi că nu îi vizitează hoţii în lipsă, îşi pot monta sisteme de alarmă.

Cea mai simplă şi ieftină variantă porneşte de la 250-300 de lei. Cele performante cu senzor pot detecta mişcările în jurul casei şi în interiorul locuinţei şi vă avertizează printr-un mesaj telefonic atunci când ceva nu este în regulă.

Pentru o mai mare siguranţă, se pot monta şi camere video. Cea mai ieftină costă între 60 şi 80 de lei. Sistemul de alarmă este mai eficient dacă îl conectaţi la dispeceratul unei firme de pază. Un abonament lunar începe de la 50 de lei pentru un apartament şi poate ajunge la 100 de lei pentru o vilă.

În cazul în care vreţi ca firma de pază să monteze propriul sistem antiefracţie, preţurile pot sări de 200 de lei lunar. Monitorizarea este 24 de ore din 24, intervenţia agenţilor făcându-se în cel mult zece minute. Atenţie, unele firme vă pot taxa suplimentar pentru alarmele false.

Paza permanentă la uşă sporeşte şansele de a nu fi călcaţi de hoţi, dar este şi mai scumpă. Costurile sunt cuprinse între trei şi nouă lei pe oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri