C.T.Popescu: Ce se întâmplă cu autostrada Sibiu-Orăștie îmi amintește de ce se întâmpla înainte de 1989, găsim aceeași cedare a tehnicului în fața politicului

Data publicării:
ctp9

Îmi aduce aminte de ce mi-a povestit tata acum 30 de ani. Lucra la şantierul Pasajului Muncii. S-au chinuit să-l inaugureze de 1 mai. Aşa a fost ordinul de la partid, tovarăşul vine să recepționeze pasajul, să taie panglica, să-l aplaude lumea de 1 mai. Toată echipa, ingineri, maiştri și muncitori s-au chinuit, acolo erau infiltraţii. Din cauza pânzei freatice prea aproape de suprafaţă tâşnea apa prin pereții pasajului. Au fost astupate fisurile cu maglavais. Au dat cu o compoziție să țină 24 de ore, cât a venit tovarăşul. Aplauzele, florile, televiziunea... A plecat tovarăşul și a țășnit apa din pereți, au pornit pompele și s-a continuat lucrul la pasaj.

Lucrurile, nu se schimbă dupa atâţia ani, indiferent de regim. Ce găsim aici? Acelaşi lucru. Aceeaşi cedare a tehnicului în faţa politicului”, a declarat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri