C.T. Popescu: Ce spune Sebastian Ghiţă nu are legătură cu şefa DNA

Data publicării:
ghita digi

Autodenunţul depus de Sebastian Ghiţă la Parchetul General nu are nicio legătură cu un eventual plagiat făcut, în lucrarea de doctorat, de procurorul şef al DNA, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta adaugă că tot ce reclamă de fapt deputatul este propriul fals intelectual.

Fabulos. Deci este... pământul minţii! E un caz de hipnoză în masă. Se discută de două zile, de când acest individ a deschis gura, despre plagiatul Laurei Codruţa Kovesi. Care plagiat? Tot ce a spus acest om n-are nicio legătură cu doctoratul procurorului şef Kovesi. Nicio legătură. Ce a spus el? Hai să fim atenţi la ce a spus.

A spus: Eu, făcând parte dintr-o comisie, acum patru ani, comisie care e secretă, nu pot să vă spun din ce membri era compusă, ca să nu fie arestaţi şi agresaţi – imediat a precizat asta -, făcând parte din această comisie noi am făcut un raport fals, zice el. Şi am scris în raportul respectiv că nu a plagiat în lucrarea de doctorat Codruţa Kovesi întrucât – de ce este fals raportul? - întrucât noi nu ne-am întrunit niciodată. Declară dânsul. Deci nu au văzut această lucrare niciodată, nu au analizat-o, nu s-au întrunit, n-au votat şi au scris din burtă acolo acest lucru. Ce legătură are asta cu plagiatul sau neplagiatul doctoratului doamnei Kovesi? Are legătură cu falsul intelectual de care poate fi acuzat domnul acesta.

Dacă e o problemă cu plagiatul doctoratului doamnei Kovesi, se face sesizare. Nu la parchet, nu la DNA şi nu la Parchetul General. Că acolo nu se stabileşte un plagiat. Se face la CNADTCU acum. Cum a şi zis ministrul Educaţiei: faceţi o sesizare.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri