C.T. Popescu: „Este un eșec acest guvern tehnocrat”

Data publicării:
guvern ciolos sedinta - gov.ro

Atât ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, cât și fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, au vorbit despre campanii duse împotriva lor.

Iar ministrul Agriculturii spunea că „zeci de miliarde de euro sunt cărate cu camionul din România”,

„Mai e în funcție? Mai e. Deci nicio problemă. A fost o declarație – cum se spune, declarații politice, nu? Are imunitate. Imunitate la prostie. Așa și domnul acesta (Patriciu Achimaș Cadariu, n.r.). Orice spune, văd că nu contează. Ar trebui, de pildă, să se simtă lezat dl Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, care a trebuit să plece pentru că a spus că cu banii de pe programul pentru SIDA se pot face nu știu câte festivaluri Shakespeare”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Domnul de la Agricultură nu pleacă, după cele 35 de miliarde, și domnul acesta, domnul cu brânzica, domnul cu E.coli, cu declarațiile de acum, bombastice, gongorice, stupide pe care le face, în vreme ce bolnavii continuă să moară cu zile în spitale, nu pleacă. În schimb a plecat doamna de la Muncă, care chiar avea motive să plece, a fost nevoită să plece pentru că nu a acceptat un program politic în ceea ce privește legea salarizării, și domnul acesta de la medicină rămâne acolo. Ar fi trebuit să își dea demisia a doua zi după ce au apărut materialele cu dezinfectanții falși. Nesimțirea e mare”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul adaugă că mulți dintre actualii miniștri au acceptat să intre în Guvern pentru CV.

„Nu există soluție până la alegeri. Sigur, remaniere, pleacă unul, vine altul, dar calitatea acestui guvern nu o să crească. Este un eșec acest guvern tehnocrat al d-lui Cioloș”, mai spune Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri