C.T. Popescu: N-am citit nici cărţile lui Klaus Iohannis, nici pe cea a Adrianei Săftoiu şi nu o s-o citesc nici pe a Elenei Udrea

Data publicării:
ctp

„Ajung să mă degradez intelectual din ce în ce mai tare. N-am citit nici cartea preşedintelui Iohannis. Nici pe prima, nici pe a doua. Nu citesc nici cartea doamnei Săftoiu. Nu cred că o s-o citesc nici pe a doamnei Udrea, că a spus şi dânsa că scrie. Doamna Săftoiu a fost mai rapidă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a motivat decizia de a nu citi cartea Adrianei Săftoiu: „Mie nu-mi poate spune nicio carte ceva nou despre Traian Băsescu. Despre fişa lui, tomografia lui de caracter şi de om. N-are ce să-mi spună nicio carte, ştiu despre ce e vorba. Însă în jurul acestei cărţi am văzut cum creşte o confuzie. Pasajele puse acolo în legătură cu doamna Udrea şi domnul Băsescu – pe care le-am văzut şi eu reproduse în presă - alimentează o confuzie legată de relaţia sexuală dintre domnul Băsescu şi doamna Udrea. Acesta este un lucru absolut secundar. Pe mine nici nu mă interesează”.

Domnul Băsescu şi doamna Udrea sunt legaţi pentru că fac parte din aceeaşi specie. Sunt exponentul masculin şi feminin al aceluiaşi tip de demon. Domnul Băsescu nu a ales-o acum zece ani pe doamna Udrea pentru că era o blondă bună – după propria lui declaraţie -, pentru că genul acesta de blonde domnul Băsescu le foloseşte şi, după aceea, „discard”, se dispensează de ele. Doamna Udrea era deja o fată din sistem, performantă, un trofeu. Venea acolo cu un pedigree deja. Domnul Băsescu a găsit în doamna Udrea echivalentul său feminin. Are dreptate să spună că e un Băsescu cu păr, nu cu fustă, doamna Udrea. Am văzut declaraţia asta, este foarte corectă. Aici nu e vorba de fustă, este vorba despre asemănarea interioară formidabilă între cei doi”, a completat Cristian Tudor Popescu.     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri