C. T. Popescu: Nici n-a intrat bine în pământ Vadim Tudor, că Băsescu doreşte să îi ia locul

Data publicării:
traian basescu saluta la revedere foto facebook elena udrea 21 08 2015-1

 

Nu am auzit de niciun sirian, afgan, libian care să dorească să vină în România. Noi ne temem ca şi cum tot puhoiul ăsta de lume ar fi la porţile României. Nu e. Nu doreşte nimeni să vină în România. Dacă oamenii ăia nu vor să vină în România, nu vin. Nu e o ştire care să ne afecteze, nu se islamizează România”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Singurul lucru notabil în ceea ce priveşte legătura României cu refugiaţii sunt săriturile din baie ale domnilor politicieni, care şi de pe urma prăpădiţilor ăstora vor să mai scoată ceva: un vot, că vin alegeri anul viitor, o emoţie”, a mai spus jurnalistul.

Despre declaraţiile vehemente ale fostului preşedinte Traian Băsescu pe tema refugiaţilor, Cristian Tudor Popescu a spus: „Domnul Băsescu, chibiţul nostru naţional, de pe margine, domnul Băsescu, hop şi el! Nici n-a intrat bine în pământ Corneliu Vadim Tudor, că doreşte să îi ia locul. I l-a mai luat şi în alte situaţii”.

Traian Băsescu a declarat în repetate rânduri că România nu trebuie să primească refugiaţi și a sugerat că printre ei s-ar putea afla şi adepţi ai grupării teroriste Statul Islamic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri