Câinele care și-a așteptat stăpânul cinci ani a dispărut, după ce povestea lui a fost mediatizată

Data publicării:
caine dolj

„Aici a stat timp de cinci ani şi şi-a aşteptat stăpânul câinele de acum devenit vedetă. Imediat după ce povestea acestuia a fost mediatizată, câinele a dispărut”, relatează Elena Alexandru, reporter Digi24.

„Nu l-am mai văzut. De alaltăieri a dispărut. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dar nu aţi văzut să-l fi luat cineva? Nu, dar are stăpâni din câte ştiu. Copiii decedatului trăiesc”, spune o localnică.

După ce povestea sa a făcut înconjurul ţării, zeci de curioşi au venit să-l vadă. Câinele a fost, însă, de negăsit.

„Am rămas impresionat de ce am văzut la tv. Am văzut filmul japonez cu acel câine care şi-a așteptat stăpânul în gară. M-a impresionat şi am vrut chiar să-l şi văd”, spune un trecător.

Misterul dispariţiei credinciosului animal a fost lămurit pe facebook, acolo unde a şi început povestea câinelui:

Câinele de la Malu Mare chiar are stăpân: pe mine. Îl cheamă Baloo, nu Arsenie Boca. S-a ajuns în situaţia asta din cauza unor oameni fără alte ocupaţii. Este adevărat că stăpânul câinelui a decedat acum 5 ani (tatăl meu), dar asta nu înseamnă că nu avea soţie sau copii. Este din nou adevărat că îşi aşteaptă stăpânul în poartă, dar acesta sunt eu sau oricine altcineva din familie, care trece zilnic pe-acolo. Azi am fost şocată să văd câtă lume s-a adunat în faţa porţii să-l ia acasă. Fraţilor, este un câine cu stăpân, nu talisman norocos!

Am încercat să stăm de vorbă cu cei care susţin că au grijă de câine, dar nu am reuşit să obţinem vreun răspuns.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri