Camere video într-un salon de masaj erotic din Brașov. Unii dintre clienți ar fi fost șantajați după ce au întreținut relații sexuale cu angajatele

Data publicării:
bordel

Până acum anchetatorii au audiat deja opt tinere, însă urmează ca aceștia să discute și cu alte angajate pentru a afla cu ce clienți au întreținut relații sexuale și la ordinul cui.

Unul dintre ei este un cunoscut membru al lumii interlope din Braşov, care a fost implicat în anii 90 în mai multe scandaluri în care s-au folosit și săbii între grupările care controlau lumea prostituatelor şi a cluburilor de striptease din oraș.

Mai mult, numele acestuia a apărut în unul dintre cele mai mari scandaluri de la noi din țară: „Scandalul bande-valutiștilor”, în care acesta le-ar fi cerut valutiștilor şi unor oameni de afaceri să platească o taxă de protecție. Atunci, valutiștii s-au strâns pe platforma din fața Uzinei Roman, înarmaţi cu bâte, săbii și cuţite, hotărâți să își facă singuri dreptate. Bărbatul nu a renunțat nici acum la îndeletnicirile ilegale, el a schimbat doar domeniul.

O minoră lucra la salonul de masaj

Unul dintre saloanele-bordel în care clienţii erau filmaţi îşi făcea reclamă pe un site de socializare. Acolo îşi prezenta în detaliu şi angajatele. Anchetatorii spun că fetele care lucrau aici ca maseuze întrețineau și relații sexuale cu anumiți clienți. La percheziții, în imobile au fost găsite sume mari de bani și arme. Polițiștii banuiesc că unii clienți erau filmați. Camerele folosite erau ascunse în pereţii saloanelor de masaj erotic.

„În urma percheziţiei efectuate la unul dintre saloane a fost identificată tehnică de înregistrare. Sigur, aceasta se afla în mod mascat în anumite camere. Principiul de transmitere era de tip wireless”, a declarat Gabriel Florescu, şeful BCCO Braşov.

Poliţiştii analizează acum conţinutul calculatoarele pe care au fost stocate imaginile. Există suspinciunea că anumiţi clienţi care călcau pragul saloanelor şi întreţineau relaţii sexuale cu angajatele erau apoi ameninţaţi şi şantajaţi.

Patronii afacerilor ilegale au ajuns direct în faţa judecătorilor.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi la Curtea de Apel Braşov a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pe o durată de 30 de zile, începând cu data de astăzi”, a declarat Mirela Şerban, purtător de cuvânt Curtea de Apel Braşov.

Unul dintre supecţi este Adrian Stoleru, cunoscut în Braşov ca membru al unei grupări interlope care în anii '90 teroriza oraşul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri