Campanie: „La Digi Mobil primești un an cu suspendare!”

Data publicării:
digimobil digi magazin

Vor participa automat la tragerea la sorți toți clienții care se abonează/resemnează pe durata campaniei pachetele de servicii Optim 2, 3, 5, Nelimitat sau Avantaj 2, 3, 5, pe o perioadă de 24 de luni, indiferent prin ce canal de vânzări au solicitat serviciile: în magazinele Digi, sau prin reprezentanții de vânzari ai companiei, care îi vizitează la domiciliu.

Pe durata campaniei „Primești un an cu suspendare”, vor avea loc șase extrageri, organizate săptămânal, în urma cărora vor fi desemnați pe rând cei 500 de câștigători care vor primi reducere de 100% la plata abonamentului contractat și 43 de norocoși care vor intra în posesia smartphone-urilor Lenovo Vibe S1 Lite, oferite de Digi Mobil.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Regulamentul campaniei „Primești un an cu suspendare” este disponibil aici. Câştigătorii tragerii la sorţi vor fi anunţaţi telefonic de către reprezenanții companiei. De asemenea, lista câştigătorilor va fi publicată și pe www.digimobil.ro.

Informații suplimentare despre serviciile Digi se găsesc pe www.rcs-rds.ro, www.digimobil.ro sau în magazinele Digi și punctele de prezență ale companiei.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS,  unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. La finalul lunii aprilie, Digi Mobil avea peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansarea serviciului şi o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice. Reţeaua 3G Digi Mobil este dez­voltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire, la nivel de semnal exterior, de 89% în Bucureşti şi de 30% in Ilfov. Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri